Arbetarekommunens medlemsmöte

Torsdag 29 april kl 18.00
På agendan:      Ojämlikhet i Sandviken

På årsmötet pratade Per Molander med oss om jämlikhetskommissionen och vad de kommit fram till. Nu går vi vidare med en diskussion runt vår egen kommun. Hur ser det ut här och vad ser vi för ojämlikhet här? Diskussionen tar avstamp i utredningar gjorda i kommunen, men vi kommer också ha gott om utrymme att lyfta andra aspekter.

Camilla Gilliam, Folkhälso- och trygghetsstrateg kommer att berätta om kommunens jämlikhetsutredning.

Målet för Arbetarekommunens styrelse är att få in uppslag och en känsla för vad våra medlemmar tycker är de viktigaste jämlikhetsproblemen i kommunen just nu.

Vi kommer sen att sammanställa det till ett konkret uppdrag för kommunfullmäktigegruppen att arbeta vidare med. Det vi inte hinner göra något åt nu använder vi som grund för våra vallöften i valrörelsen 2022.

Möteslänk:        https://socialdemokraterna.zoom.us/j/86514484744
Meeting ID:       865 1448 4744
Lösenord:          mm0429

facebook Twitter Email