Studiecirkel om landsbygdspolitik

Inbjudan till studiecirkel om Socialdemokratisk landsbygdspolitik

Arbetarkommunen har beslutat att ta fram ett eget landsbygdspolitiskt program inför valet 2022. En liten arbetsgrupp har inlett processen med detta men vi vill bjuda in alla medlemmar att delta i en studiecirkel så att fler deltar i vår process.

Studiecirkeln utgår ifrån Po Tidholms bok ”Läget i landet” som har följande baksidestext: En långsam glidning, ett förflyttat fokus till staden, har lämnat de svenska landsbygderna politiskt övergivna. Valet av Trump, Storbritanniens Brexitomröstning och Le Pens framgångar synliggjorde en kulturell konfliktlinje mellan stad och land. Liknande mönster återfinns här; en växande misstro och oron över ett land som faller ituVad har hänt?

Studiecirkeln börjar tisdag den 5 november kl 18-20 på ABF, Folkets Hus i Sandviken. Planering av fortsatta sammankomster görs vid denna träff.

Anmäl dig till sap.sandviken@gmail.com eller tfn: 070-645 90 79 senast den 29 oktober.

facebook Twitter Email