Medlemsutbildning steg 1

Vi hälsar nya och ”gamla” medlemmar hjärtligt välkommen till en introduktionsträff inför medlemsutbildningen steg 1.

Är du ny medlem och tänkt dig eventuella uppdrag för partiet i framtiden så rekommenderar vi dig att gå utbildningen. Är du ”gammal” medlem och inte genomfört steg 1 så kanske det är dags att fräscha upp dina kunskaper och dela med dig av din erfarenhet till andra som deltar i utbildningen. Är du medlem som helt enkelt bara vill gå utbildningen och förkovra dig? Då är du naturligtvis lika mycket välkommen!

Medlemsutbildningen kommer att genomföras i cirkelform. Ledare för utbildningen är Robert Sten och Kerstin Almén. Mer information om utbildningsmaterial, datum för träffar och annat viktigt får du när vi ses.

Onsdagen den 7 november
Klockan 18:00-20:00
ABF, våning 4 på Folkets Hus

Sista anmälningsdag 2 november till sap.sandviken@gmail.com eller 026-270062

Hjärtligt välkommen!

Sawsan, Kerstin, Fredric, Mattias

facebook Twitter Email