Är du intresserad av ett förtroendeuppdrag?

Den 31 januari anordnar vi en informationskväll för alla som är intresserade av ett förtroendeuppdrag för Socialdemokraterna i Sandviken inför nya mandatperioden 2019-2022.

Nu börjar nomineringstiden till alla förtroendeuppdrag till mandatperioden 2019-2022 och det gäller allt från vilka som ska vara kommunalråd, sitta i kommunfullmäktige, ledamöter och ersättare i nämnder och styrelser med mera, det gäller totalt cirka 200 uppdrag. Vill du vara en av dom?

På mötet kommer ni få höra ”gamla” som ”nya” förtroendevalda berätta om sin roll och sina upplevelser. Arbetarekommunens ordförande kommer också berätta vilket ansvar man har som förtroendevald för partiet och valberedningen kommer berätta om sitt arbete med framtagandet av förslag till personer till de olika uppdragen.

Ta chansen och ställ alla frågor du kan komma på!

31 januari klockan 18:00 på Folkets Hus, Sandviken. Ingång Södra entrén

Vi bjuder på kaffe, frukt och fikabröd!

Varmt välkommen med din anmälan senast den 26 januari till Socialdemokraternas expedition.

Telefon: 026-270062
Mejl: sap.sandviken@gmail.com
Adress: Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken

facebook Twitter Email